Agenda

Cada dijous del 7 de Febrer a l'11 d'Abril a les 18.30 h a MamaTÀLEM!
Amb Enzo de Paola, el 15 de Febrer 2019;
Amb Enzo de Paola; El 16 i 17 de Febrer 2019;
Amb Enzo de Paola; Del 18 al 20 de Febrer 2019 a MamaTÀLEM;
A Barcelona, amb l'Equip TÀLEM; Del 22 al 24 de Febrer 2019;
"Pares, mestres i alumnes" Amb Jose Antonio García Trabajo; 23 i 24 de Febrer 2019;
Amb Gisela Torrents; 2 i 3 de Març 2019;
2 i 3 de Març 2019, a Tarragona;
Dissabte 2 de Març 2019;
"Trastorns de l’aprenentatge" Amb Enzo de Paola; 9 i 10 de Març 2019;
"Diagnosi sistèmica a través dels dibuixos dels alumnes" Amb Jose Carlos Pascual; 16 i 17 de Març 2019;
A Tarragona, amb l'Equip TÀLEM. Del 29 al 31 de Març 2019;
6 i 7 d'Abril 2019, a Tarragona;
18 i 19 de Maig 2019, a Tarragona;
8 i 9 de Juny 2019, a Tarragona;
29 i 30 de Juny 2019, a Tarragona;
Del 12 al 25 d'Agost 2019
Coneix-nos:

Respiració Holotròpica

Stanislav Grof ens fa arribar la RH, una de les tècniques més potents avui, per arribar al més profund del nostre interior.

 
 
La Respiració Holotròpica és una forma de treball vivencial i terapèutic, creat pel psiquiatre Stanislav Grof, que ha estat experimentada per tot el món, des de 1976, amb uns resultats impressionants, pel que fa a desenvolupament personal i eixamplament de consciència.

A dia d’avui, a principi del segle XXI, la Respiració Holotròpica és una de les tècniques més poderoses i eficaces si volem, de veritat, arribar al més profund del nostre interior, perquè facilita l’accés a l’arrel de les causes de gran part dels bloquejos emocionals i psicosomàtics que, de manera inconscient, determinen les nostres vides.
 
Aquesta tècnica combina respiració, música i treball corporal focalitzat per facilitar-nos un fascinant viatge cap als anomenats Estats No Ordinaris de Consciència..., en les profunditats de la nostra pròpia psique, on el nostre Mental Superior (Sanador Intern) sabrà, exactament, què ha de fer i com ha de fer-ho per superar la fragmentació interna i guiar-nos cap a la sanació i plenitud vitals duradores.
 
PROPERS TALLERS: dates, llocs, preus i horaris
 
SESSIÓ DE 
RESPIRACIÓ HOLOTRÒPICA
 - 4 de Gener 2019
 
- 1 de Febrer 2019
 
MamaTÀLEM
Carrer Major, 4
Tarragona
110 € la sessió RH
 
Atenció! Preu pels alumnes que hagin fet el taller AIRE: 75€

15 € la sessió teòrica
(només la 1a vegada que respires)

12 € dinar TecaTÀLEM (opcional)

PAGAMENT el dia de la sessió

El dia abans de la respiració de 19.00 h a 21.00 h
(sessió teòrica,
només la 1a vegada que respires)
 
El dia de la respiració de 9.00 h a 21.00 h
(sessió pràctica)
 
SESSIÓ TEÒRICA DE 2 HORES
 
Si és el primer cop que respires amb nosaltres, i d'acord amb les directrius del protocol establert per Stanislav Grof, et convidem que participis en una sessió prèvia a la RH, el dia anterior, des de les 19.00 h hasta las 21.00 h. L'extraordinària visió de Grof i la seva detallada Cartografia sobre els Estats No Ordinaris de Conasciència mereixen un espai adequat i un temps a part, perquè puguis contextualitzar convenientment la teva Experiència.
 
METODOLOGIA
 
En una sessió de RH, es respecta el protocol de treball dissenyat per Grof. 

• Entrevista personal amb els facilitadors, que determina la conveniència o no de fer una sessió de RH i que aclareix els dubtes dels respiradors.

• La sessió de RH pròpiament dita, en què els participants treballen en parelles: al matí un dels membres de la parella fa de cuidador mentre l’altre respira, i a la tarda s’inverteixen els papers. 

Cada participant respira 3 hores. Hi ha dos torns: un torn de 3 hores al matí i un altre de 3 hores més a la tarda. És important recordar que els temps solament marquen una pauta. Respectem per damunt de tot el temps personal requerit de manera personalitzada per cada un dels nostres respiradors.

• Confecció de mandales i procés d’Integració. Essencial per donar sentit últim a la feina feta. Aquesta dinàmica permet els respiradors de tornar a la seva vida diària amb la comprensió necessària per poder actuar convenientment segons el que hagin viscut en la seva sessió de RH.

La Respiració Holotròpica es duu a terme en un context d’absoluta i impecable professionalitat, amb facilitadors específicament formats per la Grof Transpersonal Training (GTT), en un ambient segur, extremadament respectuós i altament terapèutic.
 
QUÈ PORTAR A LA SESSIÓ

El que necessitaràs en una sessió de RH és roba còmoda, un llençol de sota, un llençol de dalt i/o una manta, una ampolla d’aigua i un antifaç.
 
CADA QUAN RESPIRAR
 
Sigui com sigui la teva primera sessió de RH, el treball no ha fet res més que començar. Si sents, després d'haver respirat un parell o tres de vegades, que aquesta tècnica ressona amb tu, és el moment de incorporar-la a la teva vida. 
 
La Saviesa Antiga ens repeteix, una i una altra vegada, la importància de la Disciplina i de la Perseverança en el camí del buscador ... del caminant que cerca sense descans aquella informació, aquella trobada, aquella situació, aquella tècnica ... que li ha de servir de llançadora en la seva ànsia per créixer fins aconseguir el que anhelen tots els buscadors: fondre's amb la millor versió de si mateixos.
 
REQUISITS PER A PARTICIPAR EN UNA SESSIÓ DE RH
 
A TÀLEM, t’oferim la possibilitat de respirar periòdicament en sessions d’un dia, sense necessitat de cap requisit previ.
 
Tanmateix, t’encoratgem a fer abans el taller d’AIRE, perquè aquest taller està especialment dissenyat per contextualitzar convenientment el tema de la mort –tant de l’ego com la física- i tot el que fa referència als Estats No Ordinaris de Consciència. I inclou una RH per a tots els participants, que ocupa tot el dissabte complet.
 
Sol·licitud d'informació

Contacta al telf.:619 14 15 95 | Omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible: