Agenda

El 30 de Maig a Tarragona;
Amb Tiiu Bolzmann, l'1 de Juny 2018;
Amb Tiiu Bolzmann, el 2 i 3 de Juny 2018;
7 de Juny 2018; Amb Eva Cabrera;
5ª part, 9 de Juny 2018; Amb Eva Cabrera;
Amb l'Equip TÀLEM. Del 15 al 17 de Juny 2018;
Amb facilitadors certificats per la Grof Transpersonal Training, GTT (Stanislav Grof). El 25 de Juny 2018
Amb Angelica Olvera, del 29 de Juny a l'1 de Juliol 2018;
Amb l'Equip TÀLEM. Del 20 al 22 de Juliol 2018;
Amb l'Equip TÀLEM. Del 3 al 5 d'Agost 2018;
Amb facilitadors certificats per la Grof Transpersonal Training, GTT (Stanislav Grof). El 4 d'Agost 2018
Del 12 al 25 d'Agost 2018
Coneix-nos:

Punt de Trobada

Des del primer alè de l'Escola, TÀLEM ha acaronat el Somni de construir una Escola física en plena natura, en un lloc adequat on puguem continuar fent el que ja fem i moltes coses més!

 
 
 
L'objectiu de TÀLEM, Escola de Vida és clar, precís i contundent:
  • Contribuir a crear un Món millor, ara i aquí, més enllà de teories i paraules buides... des de l'únic lloc on és possible: des del treball de Creixement Personal Conscient que ens correspon com a habitants d'aquest Planeta.
 
 
 
 
 
ESCOLA FÍSICA
 
 
Des del primer alè de l'Escola, TÀLEM ha acaronat el Somni de construir una Escola física en plena natura, en un lloc adequat on puguem continuar fent el que ja fem i moltes coses més!

Sabem que les coses importants de la vida no es busquen, es troben..., així doncs, ens rendim al destí, perquè aquest lloc meravellós pugui trobar-nos tan aviat com sigui possible, mentre mantenim aquesta flama ben viva dins el Cor.

I mentrestant ...!!!

¡TÀLEM Teteria!

Avui, ja, al centre de Tarragona, TÀLEM us ofereix un Punt de Trobada per als vells amics i de rebuda per als nous! La Teteria ...
 
TÀLEM TETERIA
 
(Inauguració en breu: AVISAREM)
Trobaràs TÀLEM Teteria a Tarragona. Aquest primer Centre de TÀLEM, previ a la construcció de l'escola física, disposa de 300 metres quadrats per poder-te oferir ja, el que sempre havíem volgut:
  • La Teteria: Un espai on reunir-nos, sempre que vulguem, tot prenent un te o qualsevol altra cosa que ens vingui de gust . Amb una oferta de productes de qualitat que prioritza la sostenibilitat, l'ecologia i la proximitat. Perquè el teu benestar beneficiï també al Món.
  • La Botiga: Un racó on poder comprar, si ho desitges, productes de qualitat en relació amb el Creixement Personal. Des d'encens, espelmes o minerals fins al complement de te que més de gust et vingui.
  • Consultes privades: Un espai de consultoria on tots els departaments de TÀLEM despleguen els seus serveis. Aquí podràs demanar cita per a una visita de medicina holística o bé per a un massatge o una lectura de mans...
  • Sala multifuncional: Amb mes d' 100 metres, a TÀLEM Teteria disposaràs d'un espai on podràs gaudir dels millors concerts de música, de les formacions més adequades o d'escoltar les xerrades i conferències més interessants... i de moltes altres coses més!
Totes les activitats programades van especificant-se convenientment en l'agenda de la nostra pàgina web .

...Perquè la Vida és per ser Viscuda i no per ser patida, volem disfrutar i compartir-la amb TU.
.

 
 
Sol·licitud d'informació

Contacta al telf.:619 14 15 95 | Omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible: