Agenda

Franges horàries de matí, migdia, tarda i nit durant TOT L'ANY
Franges horàries de matí, migdia, tarda i nit durant TOT L'ANY
Amb M. Jesús Rodríguez, psicòloga col·legiada de TÀLEM, especialment formada en Sistèmica i Disseny humà;
Amb Jordi Abelló Ciurana
Equip Sanitari-Psicològic, en servei permanent
Amb Montse Isidro
Amb Montse Isidro
Diplomat Universitari CUDEC. Nova Entrada d'alumnes a la Formació
Accés gratuït en temps de Coronavirus
Divendres 3 juliol 2020, al Mama!
Amb facilitadors certificats per la Grof Transpersonal Training, GTT (Stanislav Grof)
Amb Amparo La Moneda
Del 21 al 30 d'agost 2020
MS04 Mòdul 1 Residencial. Reconegut Dep. d'Educació Generalitat C. 70 hores oct./des. 2020
Coneix-nos:

Lectura d'Aura

Lectura d'Aura és l'art que permet el facilitador experimentat de veure les diferents emanacions d'energia dels cossos del consultant.

 
 
Lectura d'Aura és l'art que permet el facilitador experimentat de veure les diferents emanacions d'energia dels cossos del consultant.

Com sabem, els nostres diferents cossos emeten diferents energies que vibren a diferents freqüències, la qual cosa es manifesta, per al lector capacitat, com un mapa de formes i colors (aura) al voltant de la figura del consultant, que revela molta informació .

El lector d'Aura, a qui se li mostren, sense major dificultat, els diferents capítols "del llibre de la vida" del consultant..., esdevé mediador entre la persona i la seva pròpia Ànima, mentre li facilita la informació pertinent segons sigui convenient .

Una altra vegada, és molt important recordar que les "lectures", sigui de mans, d'aura, de carta astral o qualsevol altra cosa, no han de ser mai un passatemps. Tampoc no diagnostiquen ni pretenen vaticinar el futur. La Lectura d'Aura ben resolta, facilitada per persones honestes, capaces i pures de Cor esdevé un instrument de gran ajuda per servir-nos de guia en el fascinant camí del propi Viatge Interior.
 
LECTURES INDIVIDUALS AMB LA BEGOÑA ALONSO
 
Begoña és diplomada en drenatge limfàtic, quiromassatgista diplomada, quiroterapeuta de recuperació funcional, reflexòloga, mestra de Reiki (sistemes usui, karuna, egipci i kundalini), formada en Magnified Healing, monitora d'Energia Universal, formada en arquetips, teràpies emocionals, control mental Mètode Silva, Geometria Sagrada, terapeuta d'Aurosoma i Color... i moltes altres disciplines més.

Beneïda des de petita per una clara visió aural, la Bego es va formar amb els millors professionals (Doctor Carlos *Bamberen, psiquiatre i catedràtic de la Universitat de Lima a Perú...) per entrenar encara més el seu do natural amb la sola finalitat d'oferir el seu saber als altres. 

La Begoña és una dona especial, diferent... Té la bellesa pròpia de qui de debò ha viscut amb intensitat, de qui ha assistit als dolors de part de la seva pròpia Vida. Conèixer-la és ja un regal...

Potser veure la nostra estimada Begoña Alonso en aquest vídeo acabarà de decidir-te...
 
 
FITXA TÈCNICA
 
DIES: Més dates, próximament.
TEMPS: 1 hora y mitja aprox.
PREU: 65 €