Agenda

Franges horàries de matí, migdia, tarda i nit durant TOT L'ANY
Franges horàries de matí, migdia, tarda i nit durant TOT L'ANY
Equip Sanitari-Psicològic, en servei a partir de setembre 2019
Amb Amparo La Moneda, 13 setembre 2019;
Amb facilitadors certificats per la Grof Transpersonal Training, GTT (Stanislav Grof)
Amb Amparo la Moneda, 4 octubre 2019
Amb Eva Maria Cabrera;
Amb Eva Maria Cabrera;
Amb facilitadors certificats per la Grof Transpersonal Training, GTT (Stanislav Grof)
A Tarragona, amb l'Equip TÀLEM; 25-27 octubre 2019;
Diplomat Universitari CUDEC
MS03 Mòdul 1. "Un nou paradigma filosòfic" Amb Carme Monegal Mirambell
A MamaTÀLEM, C/Major 4, Tarragona
A Tarragona, amb l'Equip TÀLEM. Del 8 al 10 novembre 2019;
Amb facilitadors certificats per la Grof Transpersonal Training, GTT (Stanislav Grof)
Amb Eva Maria Cabrera;
Amb Francisco Rodríguez
Amb Eva Maria Cabrera;
Amb Amparo la Moneda, 15 novembre2019
MS03 Mòdul 3. istema familiar versus Sistema escolar Amb Amparo la Moneda (Saragossa)
Amb Jordi Abelló Ciurana
Amb Amparo La Moneda, 29 novembre 2019;
MS03 Mòdul 3. Trastorns de l’aprenentatge Amb Amparo la Moneda (Saragossa)
Amb Francisco Rodríguez
Amb Eva Maria Cabrera;
Amb M. Jesús Rodríguez, 13 desembre 2019;
MS03 Mòdul 4. Pares, mestres i alumnes... Amb Jose Antonio García Trabajo (León)
Amb facilitadors certificats per la Grof Transpersonal Training, GTT (Stanislav Grof)
En México (Universidad CUDEC), con el Equipo TÀLEM; 17-19 Enero 2020
Diplomat Universitari CUDEC
Amb Montse Isidro
Amb Montse Isidro
Per a Constel·ladors titulats o estudiants en formació avançada
A Tarragona, amb l'Equip TÀLEM; 17-19 de Febrer 2020;
Del 10 al 23 d'agost 2020
Coneix-nos:

Assessorament Canalitzat. Registres Akàshics

Quan encetem el nostre camí de Creixement Personal Conscient, se'n desperten un munt d'inquietuds i de preguntes que, sovint, no troben resposta...

 
ASSESSORAMENT CANALITZAT. REGISTRES AKASHICS
 
¿Què significa "Registres Akashics"?
  1. Registres. Conjunt de dades relacionades entre si que constitueixen una informació  en una base de dades.
  2. Akashics. Relacionat amb l'Akasha.
    • En versió ancestral, i en Paraules de M. Blavatsky: la subtil essència espiritual i suprasensible que omple i penetra tot l'espai [...] Tota cosa és Akasha concentrada, feta pel canvi visible del seu estat supraeteri a una forma concentrada i tangible, i tota cosa de la Naturalesa pot ser resolta altra vegada a Akasha i fer-se invisible.
    • En versió moderna, a l'àrea de la Física Quàntica i encara en ple debat, ja són molts els homes que, al seu entendre, "tradueixen" en allò Científic el Concepte de l'Akasha original. Termes més o menys consentits per la Ciència com "camp Matriu", "energia fosca", "matèria fosca", etc., revelen l'interès de molts científics d'avui per avançar en aquest àmbit i ja s'estàn fent gran avenços tecnològics com per exemple el Gran Col·lisionador d'Hadrons de Ginebra, amb l'objectiu de trobar també l'origen de la matèria.
 
¿Des de quan existeixen els Registres Akashics?
Des de que el món és món, pràcticament totes les tradicions i ensenyaments espirituals parlen dels Registres Akashics.
 
A vegades referint-se a ells amb altres noms com Anals Akashics, Llibre de la Vida, el Llibre del Temps..., aquestes Tradicions, i d'acord amb els ensenyaments ancestrals dels més Grans Mestres, ens diuen que aquesta matèria subtil que tot ho és, tot ho omple i tot ho comunica no és tant sols "informació", sinó que a més és hologràfica. Això vol dir que cada part de l'Univers, a més de connectar-se amb totes les altres parts, reflecteix en ella la totalitat en una escala menor. En un objecte hologràfic, una peça de l'objecte reflecteix el tot.
 
"Heu-nos aquí, tots formant part d'aquest grandiós holograma anomenat Creació, que és el JO INTERIOR de tots els altres... És tot un joc còsmic, i no hi ha res més que tu!"
(Itzhak Bentov, 1923-1979, Científic, autor i místic)
 
Així és, gràcies a aquest caràcter hologràfic de l'Univers, qualsevol informació referent al passat, present o futur de qualsevol ésser -visc o inerte- que hagi existit, existeixi o pugui existir està gravada en l'Akasha. La informació dels éssers humans també.
 
Se'ns ha dit milers de vegades i en centenars de formes: la Veritat és a l'interior... Tots els humans som dipositaris de les nostres pròpies informacions vitals -que connecten a nivell Akashic amb les informacions de la resta de l'univers. I encara que no tots hem desenvolupat la capacitat natural de connectar amb elles, són tan valuoses per al nostre desenvolupament personal que, en moments especialment complexos de les nostres vides, contactar amb elles pot ser de gran ajuda en el nostre camí de Creixement.
 
En què es diferencien dels Registres Akashics d'altres tipus de canalitzacions?
No hi ha un altre tipus de canalitzacions... se'ls posi el nom que se'ls posi, la informació a la que arriben en les seves lectures els autèntics canals -per tant persones crescudes, honestes i competents- és informació gravada en matèria de molt alta freqüència, i aquesta matèria és sempre Akasha.
 
Els estats alterats de consciència accessibles des de la Respiració Holotròpica, el Rebirthing, les Constel·lacions Familiars, etc. es nodreixen també de la informació Akáshica. No pot ser d'una altra manera.
 
Tot i així, cal recordar al respecte que voler accedir als registres Akashics no garanteix la qualitat de les Lectures. No contacta amb els registres qui vol, sinó qui pot. Lectors de poc desenvolupament espiritual contactaran amb espais informatius "poc fiables". El món de l'invisible és qualitativament paral·lel al món visible. Igual que aquí, allà també hi ha de tot.
 
I és en aquest moment quan l'escola et vol donar una mà... 
 
Des de la més absoluta impecabilitat, TÀLEM posa al teu abast algunes persones, canals, mereixedores de tota confiança, que tenen el do de connectar amb el Cel..., sí..., amb un trosset de Cel a dintre teu on hi ha inscrita informació molt valuosa sobre la teva existència passada, present i futura, perquè en facis l'ús que creguis més oportú, en moments especialment delicats de la teva Vida.
A TÀLEM, els nostres canals no vaticinen..., ni endevinen el futur..., ni especulen..., ni dirigeixen..., ni diagnostiquen... A través de canals de qualitat, TÀLEM t'ajuda a apropar-te a tu mateix, més enllà d'on pots arribar amb la teva consciència ordinària, amb l'únic objectiu de comprendre i comprendre't, a fi de millorar la teva Vida
 
... Pel que fa a la "Por" al desconegut
Sabem que, al principi, venir a una Lectura de Registres Akashics imposa una mica. La por treu a relluir les teves millors armes i a un li és fàcil sucumbir. Nosaltres no podem fer-ho per tu, però podem recordar-te el gran que ets... ! Moltíssim més enllà del que ara creus!
 
Pots decidir... i fins i tot pots equivocar-te! L'error forma part intrínseca del Desenvolupament en qualsevol disciplina, molt més al teu procés de creixement personal. Si no trobes el que volies, no passa res, sabràs per on no cal tornar a passar i aquest en un grandíssim aprenentatge. Però si has trobat encara que sigui la més petita pista per encertar en el teu proper pas, la decisió haurà valgut la pena, sense cap dubte, en benefici de tots els implicats.
 
Al final, qui decideix què, quan, com i amb qui ets sempre TU.
 
 
Canals en col·laboració amb TÀLEM
 
LECTOR: Marcos Bou Ferrer
   
· Consulta: 1 hora aproximadament;
· Dates disponibles: 3, 4 i 5 d'Octubre 2016; 7, 8 i 9 de Novembre 2016; 12, 13 i 14 de Desembre 2016;
· Preu: 90 € IVA Inclòs;
 
Sol·licitud d'informació

Contacta al telf.:619 14 15 95 | Omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible: