Agenda

Franges horàries de matí, migdia, tarda i nit durant TOT L'ANY
Franges horàries de matí, migdia, tarda i nit durant TOT L'ANY
Amb M. Jesús Rodríguez, psicòloga col·legiada de TÀLEM, especialment formada en Sistèmica i Disseny humà;
Amb Jordi Abelló Ciurana
Equip Sanitari-Psicològic, en servei permanent
Amb Montse Isidro
Amb Montse Isidro
Diplomat Universitari CUDEC. Nova Entrada d'alumnes a la Formació
Accés gratuït en temps de Coronavirus
Divendres 3 juliol 2020, al Mama!
Amb facilitadors certificats per la Grof Transpersonal Training, GTT (Stanislav Grof)
Amb Amparo La Moneda
Del 21 al 30 d'agost 2020
MS04 Mòdul 1 Residencial. Reconegut Dep. d'Educació Generalitat C. 70 hores oct./des. 2020
Coneix-nos:

25
Feb
2018

DESPERTAR 40, a Barcelona

Del 23 al 25 de Febrer 2018

Sin firmar
Recomano l'experiència!

Sin firmar
¡Una experiencia ÚNICA! Sin embargo una de las mejores y más claras explicaciones técnicas de nuestra estructura físico/energética, y un campo emocional grupal conectado directamente con fuerzas superiores de Amor, ¡de una magnitud brutal! Salgo del taller con una visión muy clara y neta de lo que es nuestra estructura físico/energética, y con una emoción de ternura, fuerza y amor incondicional que sigue acompañándome hasta hoy, ¡una semana después del finde del curso...! Y quizás permanecerá en mi corazón mucho más! Ah, olvidaba decir que en particular he flipado por un evento: tengo una irritación del colon crónica desde niño, desde que tengo memoria y nunca ha afectado mi vida de manera pesada o penalizante, pero siempre he percibido este malestar, esta molestia en la barriga, que hasta me preocupaba del poderse degenerar hasta en un cáncer de colon (como mi madre...). Racionalmente no puedo decir lo que pasó y como pasó... pero esa mala sensación que tenia ha desvanecido desde el taller. Si fuera supersticioso gritaría "milagro". Ese resultado tan choqueante demuestra la enormidad de poderes que tenemos dormidos en nuestro ser profundo, y la fuerza, la valentía, la profesionalidad ¡y el amor que el equipo de TÀLEM expresan en sus cursos! ¡Gracias, gracias, gracias desde el fondo de mi corazón! ¡Y desde mis colon también!

Sin firmar
La meva vida laboral està relacionada amb el retrobament del cos físic i l'ànima, per aquest motiu he estat a molts cursos, tallers, conferències,... de creixement personal, però DESPERTAR ha sigut el millor SENSE DUBTES. No vaig anar amb expectatives, però sí amb molts de nervis i il·lusió i ... BUFFFFFF! Han passat uns quants dies i encara estic assimilant i assimilant tot el que va passar. MÀGIC, VA SER MÀGIC. Gran equip, grans professionals, gran lloc i gran ambient. GRÀCIES!

Sin firmar
Ideal per les persones amb inquietuds per coneixes a si mateixes i l’univers que ens envolta.
És un taller que, al menys un cop a la vida, s'hauria de fer, per a prendre consciència de tot el que ens envolta i de nosaltres mateixos.

Sin firmar
¡Querida Hermana de Alma! ¡​Lo​ Mínimo qu​e puedo hacer es dejarte un GRACIAS INMENSO por la experiencia ​que nos ​has ​ofrecido! ​Esta experiencia me ha llenado el corazón... ¡Cuanto lloré!

Sin firmar
Bon dia! Una abraçada molt, molt forta... Avui us trobo a faltar a totes i a tots. Espectacular!

Sin firmar
Ei, que estem vius! Que estem respirant! Avui és una dia per celebrar! Una abraçada súper gran família D40! A ballar i… Canvi de cadira!

Sin firmar
​La gent necessita anar a DESPERTAR, és MOLT IMPORTANT! Em vaig quedar súper contenta de tanta i tanta professionalitat…  I vaig pensar: "senyors, això paga la pena, això ho necessita molta gent, això és l'inici més bonic que un pot viure en el camí del Creixement Personal"

Sin firmar
Encara sense paraules ni recursos per poder explicar el que vaig viure i sentir, aquests dies me pregunten: "Què? Com va anar?" i només em surt un "BUFFFFFFFF, impressionant" acompanyat d'una mirada que ho diu tot…  Gràcies!

Sin firmar
Espectacular. No trobo una sola paraula per definir-ho.

Sin firmar
M’ha encantat el  ​que​ feu i com ho enfoqu​eu! Estic esperant amb impaciència la inaguració de la teteria​! Per cert, ​estic​ notant molts canvis sincrònics. Espectaculars!

Sin firmar
Gràcies Gràcies Gràcies Gràcies Gràcies Gràcies Gràcies Gràcies Gràcies Gràcies Gràcies Gràcies Gràcies Gràcies Gràcies Gràcies Gràcies Gràcies Gràcies Gràcies Gràcies Gràcies Gràcies Gràcies... Son paraules que s’estàn convertint en fets meravellosos i que s’hi convertiran encara més. Us estimo amb la ment, el cor i l’ànima!

Sin firmar
​A parte del estado de consciencia, alto y positivo, que se mantiene, ¡desaparecieron los síntomas​ de una irritación de colon que tenía desde hace muchísimo tiempo! ¿Cómo hemos conseguido esto? ¡Admirable!

Sin firmar
¡Estoy​ feliz​ y ​marav​i​lladí​simo desde el D​ESPERTAR! ¡Me siento en el 7º Cielo!