Agenda

4 juny 2018; Amb Eva Cabrera;
Amb M. Jesús Rodríguez, el 7 juny 2019;
Amb facilitadors certificats per la Grof Transpersonal Training, GTT (Stanislav Grof)
A Barcelona, amb l'Equip TÀLEM; De l'1 al 3 juliol 2019;
MS2 Mòdul 1. "Un nou paradigma filosòfic" Amb Carme Monegal Mirambell
MS2 Mòdul 2. "Un nou paradigma filosòfic" Amb Carme Monegal Mirambell
MS2 Mòdul 3. "Un nou paradigma filosòfic" Amb Carme Monegal Mirambell
MS2 Mòdul 4. "Un nou paradigma filosòfic" Amb Carme Monegal Mirambell
Del 18 al 31 de Julio 2019
Coneix-nos:

AIRE. Taller Troncal de Creixement Personal

Data:   Properes dates al requadre que detallem a sota
Horari:   Des de les 14.30 h del divendres fins a mitja tarda del diumenge
Lloc:   llocs especificats al requadre que detallem a sota
Preu:   349 € tot inclòs. Finançament individualitzat

AIRE tracta el tema de la mort de l'ego i el de la mort física: què passa poc abans de morir, com es fa el trànsit, el despreniment dels cossos, el procés de l´Ànima en els mons superiors fins a la propera reencarnació...

                                                                             
PRÒXIMS TALLERS:
 
AIRE 13 29, 30 i 31 de Març 2019 A Alcover, Tarragona 14:30 h divendres - 18,30 h diumenge
 
 
Què fem després de DESPERTAR? Badallem! Prenem AIRE perquè la Vida sàpiga que ens posem en marxa, i omplim les nostres cèl•lules d´alè vital per advertir al Món que ja hi tornem a Ser.

TÀLEM us ofereix AIRE, amb tot l´Amor i tota la Il•lusió de què som capaços, per seguir en la línia ascendent cap a la descoberta de nosaltres mateixos, a fi d´excel•lir en la posada en marxa de LA VIDA QUE VOLEM.

Deixeu-nos que us aconsellem, molt i molt especialment, aquest taller. És un pas de gegant en el camí de Creixement Personal que molts de nosaltres hem encetat. Els resultats us sorprendran…

Si us plau, no tingueu el més mínim dubte a trucar-nos PER QUALSEVOL DUBTE O INTERÈS sobre el taller. Sempre som a l´altra banda del telèfon.
 
 
PERFIL D'ALUMNE

• Qualsevol persona que, havent fet DESPERTAR prèviament, senti la necessitat d’aprofundir en l’autoconeixement més profund, de la mà d’una tècnica que ha demostrat, d’ençà que el món és món, la seva alta efectivitat.

• Qualsevol persona, compromesa amb si mateixa, que vulgui conèixer i conèixer-se més, comprendre i comprendre’ s més, sentir i sentir-se més, saber-ne més…, deixant-se guiar pel ritme del propi Alè i el batec del propi Cor. Des d’Un Mateix per a Un Mateix, confiant en la pròpia Saviesa Interior.

• Qualsevol persona que hagi experimentat estats no ordinaris de consciencia per mitjà de substàncies externes al cos i que vulgui accedir novament a estats ampliats de consciència de manera absolutament natural i innòcua.

En cas de dubte, podeu consultar-nos per telèfon o bé demanar un assessorament personalitzat.

TEMARI

Després de l´eufòria inicial que produeix en nosaltres el taller DESPERTAR (no tothom sent eufòria, de vegades, sentim incomoditat o neguits inespecífics), cal que prenguem un compromís ferm amb el propi camí de Creixement Personal..., o sigui, hem d´anar pensant la millor manera de buidar la pròpia motxilla.

Cada mica de contingut de motxilla que aconseguim buidar és una petita mort. I, com totes les morts, comporta un procés de dol. D´això se´n diu MORT DE L´EGO.

AIRE tracta el tema de la MORT DE L´EGO i el de la MORT FÍSICA: què passa poc abans de morir, com es fa el trànsit, el despreniment dels cossos, el procés de l´Ànima en els mons superiors fins a la propera reencarnació...

A AIRE, el tema de la mort pivota a l´entorn d´una tècnica respiratòria summament respectuosa, gens intrusiva, absolutament natural i altament efectiva que ens ocupa tot el dissabte complet: la Respiració Holotròpica.

La Respiració Holotròpica és una de les tècniques més potents que hi ha al "mercat" actualment. Ens permet d´anar buidant la motxilla de manera honesta, eficaç i periòdica. Un regal.

El taller inclou:

  • Currículum sobre la mort de l´ego i la mort física. Amb dinàmiques i exercicis especialment dissenyats per emfatitzar el vessant vivencial de l´aprenentatge;
  • Entrevista personal;
  • Contextualització teòrica sobre els beneficis que la Psicologia Transpersonal, en general, i la Respiració Holotròpica, en particular, ens aporten;
  • Dinàmica preparatòria de la sessió;
  • Sessió de Respiració Holotròpica, tot el dissabte, en què cada participant tindrà una experiència com a cuidador i una altra com a respirador;
  • Processos d´integració personal i grupal;
 
RESPIRACIÓ HOLOTRÒPICA

La Respiració Holotròpica és una forma de treball vivencial i terapèutic, creat pel psiquiatre Stanislav Grof, que ha estat experimentada per tot el món, des de 1976, amb uns resultats impressionants, pel que fa a desenvolupament personal i eixamplament de consciència.

A dia d´avui, a principi del segle XXI, la Respiració Holotròpica és una de les tècniques més poderoses i eficaces si volem, de veritat, arribar al més profund del nostre interior, perquè facilita l´accés a l´arrel de les causes de gran part dels bloquejos emocionals i psicosomàtics que, de manera inconscient, determinen les nostres vides

Aquesta tècnica combina respiració, música i treball corporal focalitzat per facilitar-nos un fascinant viatge cap als anomenats estats ampliats de consciència..., en les profunditats de la nostra pròpia psique, on el nostre Mental Superior sabrà, exactament, què ha de fer i com ha de fer-ho per superar la fragmentació interna i guiar-nos cap a la sanació i plenitud vitals duradores.

La Respiració Holotròpica es duu a terme en un context d´absoluta i impecable professionalitat, amb facilitadors específicament formats per la GROF TRANSPERSONAL TRAINING (GTT), en un ambient segur, extremadament respectuós i altament terapèutic.

Si vols més informació sobre les sessions de Respiració Holotròpica, clica aquí. 

METODOLOGIA
 
A AIRE, un equip de persones –compromeses amb nosaltres mateixos i amb el món, tant professionalment com personalment- treballem des del Cor i amb el Cap, per oferir als participants, un taller complet que actua a tres nivells: la consciència, l'inconscient i la supraconsciència.

Per a cadascun d'aquests nivells, a AIRE ens servim del més important dels ingredients, l'AMOR, i el vehiculem a través dels més variats recursos pedagògics i didàctics…, perquè tant l'aprenentatge racional com les experiències vivencials que senten, en el més profund d´ells mateixos, cadascun dels participants (que suposen un percentatge molt alt del temps del taller), marquin realment un punt i a part en la manera de Veure i Viure la Vida després d'aquest cap de setmana.

AIRE és un taller intens, potent i profundament respectuós, que no deixa ningú indiferent.

Els qui, a AIRE, ressoneu amb aquesta tècnica, tindreu la possibilitat de respirar peròdicament a TÀLEM, en sessions d´un dia: dissabtes o diumenges, a preus molt raonables.

Si AIRE us fa pessigolles a l´estómac..., veniu. TROBAREM UN FINANÇAMENT A MIDA DE CADASCÚ. Els diners no seran un problema.
 
Sol·licitud d'informació

Contacta al telf.:619 14 15 95 | Omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible: